Måndag

Idag cyklade jag till jobbet. Trodde att cykelsäsongen skulle vara slut, men det var riktigt bra väder att cykla i, i morse. Härlig morgonmotion är det också.

Efter jobbet cyklade jag hem och gick till bussen och åkte in till stan. Där gick jag till Actic på Pontusbadet för att möta upp Lena och så gick vi och tränade. Det var riktigt roligt och jag tyckte det gick bra. Jag har upptäckt att jag får ont i ryggen på ett väldigt konstigt sätt som jag aldrig haft tidigare, när jag gör vissa övningar, så de hoppar jag över. Vi har ett möte med vår instruktör nästa tisdag, så jag ska prata med henne då för att höra hur jag ska gå vidare. Förmodligen gör jag fel på vissa maskiner.

Sedan körde vi kondition och det var galet kul. Jag har en dröm om att kunna springa, men lyckas aldrig. Jag ger helt enkelt upp för fort… Idag så lyckades jag i alla fall springa 8 minuter utan att stanna och det är riktigt bra för att vara mig. Det kanske låter löjligt för många, men jag är nybörjare och kan bara jämföra mig med mig själv. Och när jag gör det, så lyckades jag riktigt bra idag.

Sedan for jag hem, åt middag, eldade, lagade lunchlådor och betalade räkningar.

En rätt bra dag om det inte vore för en sak… Jag har inte lyckats så bra matmässigt. Jag har inte följt VV så bra idag, och det gör mig riktigt jäkla förbannad (ursäkta språket). Men samtidigt så kan jag inte göra annat än ”gör om, gör rätt”. Imorgon är en ny dag och då kommer det gå jättebra!

Föresten. En annan sak som är bra, är att jag pratade med Mathias idag. Pratade ingenting med honom förra veckan (!!!!), så nu var det dags. Tur jag ringde också, för han hade lite frågor till mig. Jag förklarade för honom att han måste ju ringa MIG om han har frågor, det är ju inte säkert att jag ringer i rätt tid. Men ”det löser sig” som han säger… Riktigt kul att höra att han har det bra och att han verkligen har kommit in i studentlivet där i Skellefteå. Han har varit både på lite galej, LAN-träffar och annat. Till råga på allt ligger han bra till med ämnena i skolan. Jag är så stolt över honom!

Nä, nu ska jag krypa ihop framför tv:n med en kopp te och inte alls ha ångest över maten idag, utan istället fokusera om på morgondagen!

Puss <3

En tanke på “Måndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.