Mammografi och Buzzador

Hej på er alla solstrålar! Hoppas ni har det bra!

Här är det toppen. Jag trallar på genom dagarna och trots att det är massor att göra, så trivs jag bra så här. Som jag och en kollega sa, vi jobbar bäst under stress för då presterar vi som bäst. Det är ju inte alla som gör det, men för vissa, tex jag, är det så.

Idag slutade jag lite tidigare från jobbet, för jag hade ett jätteviktigt besök. Nämligen på mammografin. Jag har ju kommit upp i den åldern då jag får besöka det stället vartannat år, och idag var det dags för besök nummer två. De som jobbar där är verkligen fantastiska och trots att det är en otrevligt situation, så känner man sig väl omhändertagen. Det kostar 200 kr, men för guds skull… Det är det värt!

Efter besöket gick jag på stan en sväng, och det var inte bra. Eller ja, det var väl bra, men jag kom därifrån betydligt fattigare än när jag gick dit. Hann bli både nya dukar, bordstabletter (även till katterna), hudvård, linnen, blus och så vidare… Men vad tusan… Shopping är ju alltid kul! 😉

När jag kom hem så hade jag saker som väntade i brevlådan. Nämligen två kuvert från Buzzador! Buzzador är ett ställe där man bli medlem och så får man erbjudande om saker man får hem för att testa. Eller man får ansöka om att vara en av de så kallade ”Buzzadorerna”, och har man tur kommer man med. Ni kan läsa mer om det här: https://www.buzzador.com/

Jag är i alla fall medlem där och har haft turen att komma med i två kampanjer. Nämligen för KESO Protein och Kelda Grytbas. Jag har fått kuponger från som jag kan lösa in och få dessa produkter gratis. Det ska verkligen bli jättekul att testa! Jag återkommer med recept på det jag testar, och så klart vad jag tycker om produkterna.

Tills vidare får jag önska er en trevlig kväll så hörs vi snart igen!

KRAM <3

Keso Protein Cottage CheeseInbjudan-2

Kelda GrytbasInbjudan-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.