Lunch med vänner

God eftermiddag på er! Hoppas ni har haft en bra helg och att ni har samlat massa energi för den kommande veckan! Här är det då bara fint och jag har verkligen inget att klaga över. Har haft en jättebra helg måste jag säga.

I fredags blev jag ju bortskämd av min fina sambo. Och i lördags ville han åka in till stan. Så det gjorde vi, vi tog bussen in och gick en lång promenad runt stan. Vi gick bland annat ner till hamnen och kollade in bygget som pågår där. Blir spännande att se hur det blir.

Vi gick oxå på Friends och åt lunch.Det är otroligt vad det är mycket folk där jämt, men ack så trevligt så länge man får plats. 😉 Vi åt och hade trevligt. Mötte lite bekanta människor och tittade på alla människor där. Blev en bra lördag.

Idag tog jag bussen vid 12-tiden och mötte upp Lena på den. Sedan gick vi till Friends och mötte upp  Ingela och Maria. Lena har fyllt 45 för en tid sedan så vi ville bjuda henne på lunch och fira lite grann. Hade verkligen jättetrevligt. Vi pratade om allt viktigt och oviktigt mellan himmel och jord. Precis som man gör när man träffar sina äldsta goaste vänner. 

Efter lunchen shoppade vi (typ jag) lite innan Tomas kom och skjutsade hem oss. En jättebra dag måste jag säga. Så som sagt, jag har haft en riktigt bra helg och är supertaggad inför den kommande veckan!

Ha det bra nu raringar!

KRAM <3

Lena! Som är helt omöjlig att fånga på bild, men lyckades någotsånär när hon skulle fota sin mat. 😉

Ingela

Maria

Min goda lunch

 

4 thoughts on “Lunch med vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.