Lugn/arbetsfylld helg

Det var länge sedan jag hade en sådan skön och lugn helg. Mikael har stigit upp tidigt varje dag och arbetat. Han har fått köra traktor hela dagarna och eftersom han älskar det så har han varit lycklig som ett barn.

Själv har jag legat under kapellet på båten och läst, läst och åter läst. Mina böcker och tidningar tog slut, men som tur var hade jag ljudböcker som jag kunde roa mig med.

På kvällarna har vi bastat och sedan ätit ”gott” (grillat kött = inte gott enligt mig) och suttit under kapellet och pratat. Det har ju blåst en del, men under kapellet har vi haft det varmt och vindstilla.

Vi kom hem till hamen 15-tiden och packade ihop och for sedan och handlade. Träffade på fina Helena och två av hennes barn där, så jag fick surra lite med henne.

Väl hemma blev det trädgårdsskötsel (för Mikael alltså), tvättning, städning och annat fix här hemma. Nu ser Mikael film, men det går ju som vanlig dåligt för honom då han somnar konstant, och jag har suttit lite vid datorn. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan i säng för att se lite Youtube.

Men ha det bäst alla, tills vi hörs igen.

KRAM <3

Molnspelet på himlen var fantastisk igår kvällLikskär-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.