Lördag i kropp och sinne

Tjenare! Här i Gammelstad har vi en underbar dag. Det är soligt och inte allt för blåsigt och inte allt för kallt. Hade gärna sett lite mer grader på termometern, men man kan inte få allt.

Idag blev jag väckt 7.30… Jag upprepar; Idag blev jag väckt 7.30!!! På en lördag!! Och inte för att jag skulle iväg och göra något roligt, utan för att Mikael skulle iväg till båten tidigt och ville att jag skulle äta frukost med honom. Så därför väckte han mig 7.30!!! Vet inte om det märks, men det gör mig lite frustrerad över att jag var vaken så tidigt en lördag…

Men… Nu är inte jag den som är den, utan jag steg upp och åt frukost i lugn och ro. När Mikael for iväg så kollade jag lite på youtube och eldade färdigt i kaminen. Sedan gjorde jag mig klar och for ut på en härlig cykeltur. For även förbi affären så att jag kunde köpa lite ingredienser som jag behövde.

För när jag kom hem så satte jag igång och bakade fröknäcke. Jag har aldrig gjort det tidigare, men hört mycket bra om det så jag var ju bara tvungen att testa. Blir spännande att se hur det blir.

Sedan har jag börjat gå igenom våra båtgrejor. Nästa helg ska hon bäddas och fyllas så då gäller det att allt är som det ska. Börjar faktiskt längta till att komma ut i Luleås vackra skärgård. Och Kalix och Piteå’s och så vidare…

I eftermiddag ska vi iväg till våra vänner som har flyttat till en ny lägenhet. De ska ha inflyttningsmingel, så vi ska dit och mingla lite. Det blir trevligt. Så jag ska faktiskt ta och börja kolla upp vad jag ska ha på mig och kanske sätta på lite ögonskugga så här i den vackra lördagens ära.

Hoppas ni alla har det jättebra, så hörs vi snart igen!

Peace and Out!

Fröknäcke innan det gräddasFröknäcke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.