Lördag

Detta inlägg skulle upp i söndags, men absolut senast i måndags, men på grund av en del oförutsedda händelser så kommer det först nu.

Jag har hade en sådan underbar lördag. Sedan länge har det varit planerat att Mikael skulle jobba, och det skulle egentligen jag oxå, men det blev inställt. Så då bestämde jag och min vän Ingela att vi skulle gå på stan och sedan på ”Afternoon Tea” på Hotel Savoy.

Sagt och gjort, på lördag steg jag upp i lagom tid för att hinna äta frukost, dansa till Bonnie Tyler och göra mig klar. Tog bussen till stan och ringde Ingela, men fick inget svar. Eftersom jag visste att hon ville till Lagerhouse så gick jag dit, men träffade inte henne där. Däremot så sprang jag på min ”andra-mamma” Idamärtha. Det är en lång och komplicerad historia, men Idamärtha är den kvinna som pappa gifte sig med efter mamma och jag var väldigt liten då, så hon blev liksom en av mina mammor när jag växte upp. När sedan pappa och Ida skiljdes så har jag fortfarande haft kontakt med henne då och då, och tack vara Facebook har vi nu ofta kontakt. Hon bor i Storuman (eller därikring) så jag blev ju mäkta paff att springa på henne på stan.

När vi då stod där och pratade så kom Ingela dit och efter vi sagt farväl till Idamärtha och hennes vän, så gick jag och Ingela runt på stan ett tag. Jag och Ingela har varit bästa vänner i 30 år, och vi har aldrig gått på stan en lördag. Det kan ha hänt någon gång när vi var ungdomar, men jag har svårt att tro det. Gå på stan är liksom inte vår grej… Men nu gjorde vi det och det var riktigt trevligt.

När vi strosat oss nöjda så gick vi på Roasters och satt i några timmar. Vi skvallrade om en massa spännande saker som jag inte tänker berätta om, tittade på folk, gjorde upp planer och hade trevligt. När vi var klara där så gick vi till Savoy och satte oss ner för att fika. Jättegott och supermysigt.

Sedan visade det sig att Lena och hennes Peder hade checkat in på hotellet (Lena är också en av mina absolut äldsta och bästa vänner) så de kom och satt med oss i lobbyn ett tag. Vi delgav dem lite av de planer som vi hade satt ihop, då de var inblandade i dessa, och de var med på noterna. Så nu har vi både tjejtur till Piteå och julbord på Farmen inplanerade.

Vid 17-tiden så skiljdes vi åt och jag och Ingela tog varsin buss hem. Väl hemma fortsatte jag med mitt Bonnie Tyler dansande och fixade middagen så att den precis var klar när Mikael kom hem. Vi avslutade med film och var i säng tidigt eftersom Mikael började kl. 06 även på söndag.

Lördagen som var, var så där perfekt som man bara kan drömma om. Jag hade såååå galet trevligt och är såååå tacksam för att jag fick uppleva denna dag. Hoppas det kommer hända fler gånger!

Tack för allt, Pling! <3

Peace and Out!

AfternoonteaIMG_3456_01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.