Lördag

Idag steg jag upp ganska precis till klockan 10. Då kunde jag till Mikaels lycka lösa Melodikrysset med honom.Men hela min kropp säger att jag har sovit för lite. Jag känner mig lite tung i kroppen. Men eftersom det är lördag så får jag väl lägga mig och vila en stund helt enkelt.

Just nu är Mikael dotter, Sofie, här. Hon håller på spackla väggarna i det rum vi håller på renovera. Skönt för Mikael att slippa. Sofie går målarlinjen (eller vad det nu heter nu för tiden) så hon är experten på detta.

Ikväll ska vi till Coop Arena och se Jerry Williams. Det blir så roligt. Vi har bokat platser i Stenvalls Loge, så vi ska sitta där. Det ser jag fram emot.

Vädret är inte jättebra. Igår var jag tvungen att lämna en viktig medicin till mamma, så jag hoppade av bussen där, och så gick jag hem. I spöregn. Rackarns… Men väl hemma hade Mikael förrätten klar och jag fick sätta mig till dukat bort. Underbart! 🙂

Jag berättade för mamma att hon ska få ett barnbarnsbarn. Det tyckte hon var jättekul. Hon kommer nog inte minnas det nästa gång, men det spelar ingen roll. Då berättar jag det igen. Roliga nyheter kan man berätta ofta. Jag sa då (mest på skämt) att jag tyckte de borde döpa barnet till Mercedes, för det är ju faktiskt ett flicknamn. Mamma fnös åt mig kraftfullt och blicken hon gav var för att visa att hon tyckte jag var världens idiot. Hon sa sedan lite föraktfullt ”Tycker du då att hon ska döpa barnet till Volvo, om det bli en pojk?” Herregud vad jag skrattade. Typiskt min mamma… 🙂

Med detta får jag önska er alla en riktigt trevlig dag och hoppas ni får en härlig helg!

010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.