Lördag

Idag steg vi upp, åt frukost, diskade och sedan tog vi en lång promenad. Vi gick bla. till F21’s träningsområde på andra sidan ön.

Vilken fantastisk strand, vilket fantastiskt ställe, vilken miljö. Och sååå otroligt synd att militären har tagit beslag på allt, vilket innebär att inga civila kan utnyttja detta drömställe. Fanns det verkligen ingen annanstans de kunde testa skjuta???

Det finns en hamn där och enligt en stugägare var det inga problem att ligga där. Så kanske det blir ett mål nästa år… Utan att utnyttja den vackra stranden förstås. Och med risk för att vakna upp till lite militärflyg som testskjuter. Men lite spänning i vardagen har ingen dött av. 😉

Det fanns ett högt utkikstorn där, som vi skulle upp i. Halvvägs skakade mina ben så fruktansvärt, så jag vände. Mikael gick dock upp och han sa att det var fantastisk utsikt.

Efter någon timmes promenerande, så vände vi hem och Runkeeper sa att vi gått ca 1 mil. Jag kände mig supernöjd! Mikael tappade mina gympaskor i vattnet. Jag tolkade det som om han tycket det är färdigpromenerat nu…

Vi myser på i båten nu och snart blir det hemmagrillade Max-burgare (igen) och ikväll bastu.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

20130914-165245.jpg

20130914-165303.jpg

20130914-165315.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.