Lördagmorgon

Hejsan alla raringar där ute. Lördagsmorgonen är här, morgonduschen är genomförd, frukosten är uppäten, katterna har fått slicka filtallrikarna och jag har uppdaterat mig på både Fejjan och Instagram. Dagen har börjat i ett lugnt och stilla och härligt mak. Gillas mycket.

Idag har vi mycket på agendan. Mer än vad vi kommer att hinna med. Det är allt från mattbutiker, klockaffärer, mammor och festligheter i Lövskärshamnen som hade tänkt besökas. Med mera… Vi får väl se vad vi hinner med. Det absolut viktigaste idag är att vi ska ut och äta (mest troligt i Södra Hamn) och sedan blir det bio ikväll. Ska se ”The Lone Ranger” med Johnny Depp. Det blir kul!

Nu ska jag väl ta och göra mig klar. Mikael har inte sagt något än, men jag ser hur han väntar på att jag ska gå och börja. Han kommer snart att ifrågasätta hur vad jag egentligen pysslar med och vad det är som tar tid. Men så är han inte heller en kvinna som har massor med saker att fixa med innan man blir klar! Han förstår inte men jag gillar honom ändå.

Ha en underbar dag alla! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.