Lite trött fortfarande.

Jag är sällan en trött människa. Slö, men inte trött. Jag älskar att sova och gör det gärna länge och väl, jag går och lägger mig ca 22 och har inga problem att sova till minst 10 dagen efter. Men det brukar vara jobb eller Mikael som ser till att jag sover mindre än 12 timmar…

Hur som helst, den här veckan jag har varit rejält trött efter jobbet. Det känns verkligen att det är mycket nu. Massor att göra, massor med händelser, planering att få ihop allt och så vidare…

Igår efter middagen så var jag tvungen att lägga mig och sova. Jag orkade inte vara vaken. Sov i 30 minuter och jag orkade göra lite saker här hemma efter tuppluren. Jag klagar absolut inte, för jag har det inte alltid så här körigt. Men det verkar vara så hos de flesta. Den här tiden på året är väldigt intensiv.

Har cyklat till jobbet nu sedan i tisdags. Igår trodde jag aldrig jag skulle komma fram. Jag vet inte om jag cyklat i sådan motvind någon gång. Ibland trampade jag och kändes inte som om jag kom en centimeter ens. Men fram kom jag, även om jag var helt slut när jag kom fram. När jag skulle hem så var vinden lika kraftfull och faktiskt hade den inte vänt. Så det innebar att jag mer eller mindre rullade hela vägen hem… Häftigt…

Åh herregud… Tur jag inte har svagt hjärta säger jag då bara. Det är hockey på tv och det skriks och ropas för fullt… Blir livrädd varenda gång, även om jag nu förflyttat mig från soffa till skrivbord.

Nä, nu ska jag dyka ner i min bok igen. Läser äntligen trilogin av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren: Cirkeln, Eld, Nyckeln. Det är väl typ ungdomsböcker egentligen, men jag gillar dem verkligen. Vill se filmen Cirkeln, men vill ju absolut läsa böckerna först…

Men jag önskar er en trevlig kväll!

Peace and Out

Bill som tvättar sig <3Bill-1

Bill-2

Bill-3

Bill-4

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.