Lite Prag

Hallå där! 🙂 Läget? Bra hoppas jag!

Ikväll när jag satt här så insåg jag ju att jag inte har berättat om Prag för er! Jag har varit i tre storstäder i Europa på semester. Rom, Paris och Prag. Rom tyckte jag om. Jag har alltid gillat Italien väldigt mycket, jag har fascinerats av språket och hela sättet som italienare är på. Jag har också alltid varit fascinerad av katoliker och det var som en dröm att gå i alla dessa otroligt vackra kyrkor.

Paris gillade jag inte. Tyckte inte om människorna där, tyckte det var smutsigt och gillade inte själva staden. Jag åkte därifrån med tanken att jag aldrig skulle återvända. Men med några veckors bearbetning hemma, insåg jag att jag måste nog dit igen och ge det en chans till, för nog fanns det många häftiga saker också.

Prag ÄLSKADE jag. Det var en sådan vacker stad, med så mycket gammalt bevarat. Så väldigt mycket att se, billigt, rent och trevliga människor. Att vi dessutom tillbringade två dagar med min kusin och hennes man gjorde ju resan ännu bättre. Prag kommer jag helt garanterat åka tillbaka till. Har ni inte varit där? Åk dit!! (Dagens tips).

Nu måste jag avsluta här, för jag har en tvätthistoria att ta hand om, men först ska jag visa några få bilder, av alla hundratals jag tog.

KRAM <3

Många gamla byggnaderPrag--8

Taget från PragborgenPrag--5

Också taget från PragborgenPrag--4

På väg ner från PragborgenPrag--7

Trånga och mysigtPrag--6

Mikael, Patrik och Catharina var kartläsarePrag--3

Vackert arrangemangPrag--2

Astronomiska uretPrag-

4 thoughts on “Lite Prag

  1. jenjo inläggets författare

   Verkligen fint!! Jag hade nog kunnat tänka mig lite senare än när vi var. Kanske i början på maj eller något sådant, men det var vackert redan nu. ?

    1. jenjo inläggets författare

     Åhhh!!! Är det på fredag ni far!? Ni kommer få det underbart, även om det säkert är ganska mycket folk, motför när vi var…
     Ha en fantastisk resa!
     Vet inte om Katta sagt, men Pragborgen, ett bryggeri och linbanan är det ni inte bör missa.
     Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.