Lite energi, adventsresa, kamera

Hallå där. Nu är jag här igen. Hoppas ni har saknat mig. 😉

Hur har ni det där ute? Här är det bra, jag ska inte säga annat. Jag har dock inte varit i toppform den här veckan. Det började redan förra veckan med låg energinivå, lite hostig, ont i halsen, mycket näsblod osv. Så pass att jag faktiskt har avbokat träningen den här veckan. Inte bra och inte kul, men så är det. Hade det inte varit för att jag ska bort i helgen, så hade jag tränat ändå. Men nu vågade jag inte riskera att något skulle bryta ut, så jag skulle vara däckad på fredag.

Jag och Mikael ska nämligen på vår årliga adventsresa. Till Stockholm. Det är en ny tradition som vi har börjat med, att åka bort till 1:a advent. Vi var till Stockholm förra året, och det blir resmålet även detta år. Nästa år funderar vi på London. Vi får se hur det blir…
Så till helgen ska vi bo på hotell, äta på T.G.I, titta på julpyntningen i Stockholm, strosa på julmarknader i Gamla Stan, äta på Tredje Raden, gå på teater (komedi) med Robert Gustafsson och så vidare… Gissa om jag längtar!?

Nå, men eftersom jag kände mig för dålig för att kunna träna, så har jag varit hemma. Fixat med räkningar, lyssnat på musik, läst osv. Men sen blev jag rastlös och dammade av min kamera och några objektiv. Hade inget bra motiv (Valter är ju inte här, och jag är inte i skärgården), så jag tog det näst bästa… Katterna… De var dock inte alls lika glada och intresserade av detta som jag. Bilderna får tala sitt eget språk.

Ha en härlig 1:a advent alla! <3

Mina älskade och icke roade katter, Billabong och Lillen!141126-1

141126

141126-3

141126-2

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.