Lill-lördag

Här sitter jag, en härlig lill-lördag, i soffan och njuter av livet. Har varit och tränat efter jobbet och sedan har det blivit dusch, matlagning, eldning och lite annat. När jag nu sitter i soffan och slappnar av så märker jag av en stor skillnad att sitta i soffan en sådan här kväll, mot för en kväll då jag hamnar här direkt efter jobbet. Nu när jag sitter här, så känns det liksom om jag är VÄRD det, eftersom jag har gjort nytta.

Helt ärligt, så hade jag gärna åkt hem direkt när jag slutade arbeta, laga en lyxig middag som jag kunde inta framför tv:n (eftersom Mikael jobbar) och dricka ETT glas bubbel. Men jag är ju en sådan som aldrig i livet skulle dricka ensam, så redan där är det kört. 😉

Nä, nog om det. Jag mår hur som helst oförskämt bra här där jag sitter och anser att den gurka som jag tuggar på, oxå är helt ok. 😉

Jag sitter och funderar vad jag ska hitta på för mat till helgen. Något med mycket grönsaker, och utan kolhydrater (förutom de som finns i grönsakerna så klart). Tacos låter ju onekligen som ett gott förslag, men jag vill laga något nytt oxå. Måste titta igenom lite tidningar tror jag.

Bäst att ta tag i det, så jag får passa på att önska er en fortsatt trevlig dag, och hoppas att ni njuter lika mycket som jag.

Kram <3

Idas orkidée-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.