Lev här och nu :)

Jag får ofta höra att jag är glad och sprallig. Det tycker jag är roligt för jag känner mig oftast så. Detta vill säga efter morgonkaffet, för före det är jag verkligen ingen glad och sprallig typ… Men i övrigt. Jag försöker ha roligt och jag svamlar på och kör lite grann på mottot ”det löser sig”. Inte på ett slarvigt sätt, jag är ganska noga med saker och ting, men om något händer så oroar jag mig inte så mycket på det.

Jag pratade med en kompis och vi kom fram till att hon tänkte och analyserade mycket så hårt att hon själv mådde dåligt, även om det inte handlar om henne. Så har jag oxå varit, men har slutat med det. Jag kan inte gå omkring och oroa mig för minsta detalj, för då skulle jag inte må bra. Jag löser problemen allt eftersom de kommer och när de kommer. Jag löser ingenting som kanske kommer, för om det inte kommer sen så har jag ju slösat massa tid där jag hade kunnat ha roligt.

Ja, ni hör ju hur jag håller på. Jag vill bara leva här och nu (under kontrollerade former) och inte oroa mig för att jorden kanske går under imorgon. Gör den det så får jag väl flytta till månen då… Det löser sig!

Som många av er kanske vet så håller min dotter på att separera. Det är sååå många som kontaktar mig och frågar hur jag mår och hur jag tar det. (Ja, givetvis även hur Fia mfl tar det såklart). Jag säger sanningen; jag tycker det är jättetråkigt, men det är inte mitt beslut. JAG har väl inget med deras förhållande att göra. Hade detta varit min kompis så hade hon oroat ”ihjäl” sig, men jag är inte sådan. Visst kommer det dyka upp problem, det gör det alltid vid separationer, men kan jag hjälpa till så gör jag det då. Inte nu.

Så… Ni som följt min blogg vet att jag ständigt återkommer till det jag ska säga nu. LEV LIVET IDAG! När min mamma dog, så blev detta extremt tydligt för mig och jag kände verkligen att jag måste göra det här och nu. Jag måste göra det jag vill, se positivt på livet och framför allt ta vara på livet. Det där som många experter säger, att man faktiskt själv väljer att vara glad, det kan jag lova att det stämmer. Jag är ett levande bevis på det. Jag väljer oftast att vara glad och trevlig och njuta av var dag. Visst, ibland går det sämre, men oftast fungerar det.

Testa ni med! Har ni en dålig dag, så låt en massa positiva tankar gå genom hjärnan som ett mantra. Råkar ni tänka en negativ tanke, mota genast bort den med två positiva. Till slut är det bara positivitet kvar. Jag lovar, det fungerar!

Och med de orden avslutar jag med att berätta att JAG ÄR SÅ GALET SUGEN PÅ EN TATUERING!!! (Mästarinnan av ämnesbyte).

Ha det fint alla fina människor!

Peace and Out!

En gång när jag levde livet, var när jag var i Paris och gick på kärleksbron.
(Tur jag gjorde det för låsen är tydligen borta nu)Paris-2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.