Lena

Jag har en vän som jag brukar träna med. Vi tränar två gånger i veckan och det är verkligen jätteroligt. Förutom att träningen är så bra, så är det superkul att få ventilera saker, skvallra om något spännande, berätta roliga händelser osv. Vi är barndomsvänner, så vi har känt varandra ett bra tag och kommer väldigt bra överens.

Lena är nog den människa jag känner som har det största hjärtat och tror aldrig illa om folk, på både gott och ont. Hon är nog också den av mina vänner som ständigt råkar ut för dråpliga saker, och bjuder på det.

Hon är den som sätter citron i håret, går ut i solen och blir jagad av getingar. Hon är den som hoppar in i en bil och pratar på innan hon upptäcker att det inte är hennes man och hon sitter i fel bil. Lena är även den typen av människa som kan lyckas att få en galge med ett klädesplagg fastna på ryggen och sedan gå genom hela stan med det hängande. Ett liv utan Lena vore mycket tråkigt.

Så att Lena lyckas fastna i en träningsmaskin, eller glömmer en viktig del av träningskläderna hemma, är inte alls konstigt. Man borde vara beredd på det mesta med henne. Dock måste jag säga att jag var helt oförberedd när jag och Lena idag var på väg ut från omklädningsrummet när Lena plötsligt stannar och tittar på mig med jordglobsstora ögon.

-Jag kan inte träna, säger hon och håller handen på baken.

Jag fattar ingenting och bara frågar varför. Hon vänder sig om, böjer sig fram och då ser jag det. Revan i byxorna som visar stor del av det bakre partiet av Lenas kropp.

Alltså jag började skratta så jag trodde aldrig jag skulle sluta. Tårarna sprutade och jag kunde inte behärska mig. Lena var mest bara chockad tror jag.

Det slutade i alla fall med att vi bytte om och åkte hem igen. Hon vägrade träna med halva baken framme, vilket jag kan förstå. Och jag kände att jag ville inte heller träna så vi åkte hem.

Nytt försök imorgon och jag hoppas verkligen att alla kläder är med och är hela.

Peace and out!

Lena, en midsommar för några år sedanLena

En tanke på “Lena

  1. Lena Salander

    Tack för dina fina ord. Är så glad att ha dig som vän!?är även glad att du dokumenterar mina tokigheter så att vi kommer ihåg det när vi blir gamla och kan minnas och skratta ihop❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.