Kväll, tankar, bok

Nu är kvällen här. Klockan är bara 20.30, men jag känner mig nöjd för idag. Jag har satt mig på sängen med Rosa i knät och tv:n påslagen. Mikael jobbar och Matte är, som vanligt, instängd i sitt rum. Jag har fått vara själv ikväll och det har varit väl behövligt. Jag tycker att det är underbart roligt att vara bland folk, men jag behöver ganska mycket egentid. När jag nu varit bland människor som jag inte räknar som vänner (förutom ev Tessan förstås, de andra är härliga bekanta), så blir jag ganska utmattad psykiskt. Så det har varit väldigt värdefullt att fått vara ensam ikväll.

När jag är trött och ensam så vandrar mina tankar väldigt mycket. Ofta på tunga saker i mitt (fd) liv, men inte alltid. Inte ikväll… Då har jag funderat på andra saker. Som tex detta med att skriva en bok. Det är ju en dröm jag har. Men… Skriva en bok, är inte det ganska utlämnande…? Jag kan ju välja att ta med saker som jag varit med om och utgå därifrån. Eller så kan jag skriva om saker som jag bara hittar på. Men vilket sätt jag än väljer, så är det ju MINA tankar som hamnar i text. Vare sig det är verklighet eller fantasi, så är det ju jag personligen, jag Jenny, som kommit på det. Är inte det utlämnande…? Hmmm… Jag ska fundera lite mer på det och kanske kommer jag någon gång att skriva en bok. (Jag har iaf redan två som skulle köpa boken, vad den än handlar om!) 🙂

Snart ska jag bädda ner mig och slötitta på tv, eventuellt läsa en bok. En sådan som inte jag har skrivit… 😉

Peace and Out

 

 

4 thoughts on “Kväll, tankar, bok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.