Kort dag och date med sonen

Idag har jag haft en riktigt bra dag med många härliga skratt med mina fina kollegor. Vi har skrattat och svamlat och ändå fått massor med saker gjort. ☺️

Jag har dessutom slutat 12 idag för att hinna med saker och ting innan Mikael började jobba. Vi var och handlade och sen ner till båten och fixade in allt där.

När Mikael skulle till jobbet åkte jag och hämtade min cykel som jag har i garaget i stan. Sen gick jag runt på en del affärer och shoppade en del. Mest basic-kläder och sköna myskläder till båten.

Klockan 15 så kom Mathias till stan för att träffa mig. Det första han säger är att han behöver hjälp att handla byxor. Sagt och gjort och vi gick till H&M. När Matte stod i provhytten ringde Anneli från jobbet och behövde hjälp med en sak. Vi svamlade så Matte trodde han skulle skämmas ihjäl. När exempelvis Anneli förklarar för de andra i växeln att Matte INTE är naken med sin mamma i provhytten, och jag säger till honom vad hon sagt… Då trodde jag han skulle sjunka genom golvet. (Mest för att det lät som om det kunde varit en möjlig händelse, men det är det ju inte). Hihihi…! Nåja, svammel och skratt är ju bara underbart. ?❤️

Men som kompensation så bjöd jag honom på sushi på Odod. Jag gillar nog Sushibar mer, men det var ok.

Efter maten gick vi lite mer på stan (perfekt att ha honom med som bärhjälp). ? Vi fick en hel tretimmars date tillsammans. Mycket trevligt!

Jag cyklade sen ner till båten, packade upp och gick till servicehuset och duschade. Nu har jag krupit ner i soffan och ska läsa lite bok och njuta av att det är ledig dag imorgon. Mikael jobbar em så jag får vara helt i fred. ?

Min tallrik (tog 13 bitar så Matte kunde få någon extra ?)

Matte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.