Kör med Tina

Ikväll har jag varit på kören med Luleås lilla sångfågel Tina. Hon är en kompis kompis och jag är så lycklig över att jag lyckades komma i kontakt med henne och på det sättet hamnade i en kör. MYCKET kul har jag i den gruppen!!!

Så på vägen dit och på vägen hem har jag skrålat och sjungit för mig själv. Liiiite mer seriöst blev det under själva körtimmen. Jag vet inte om jag kan säga det nog många gånger, men musik är verkligen som balsam för själen. Jag älskar att sjunga, och jag älskar att lyssna på musik.

Vad vore livet utan musik, det kan man fundera på!

Ni kan oxå fundera på hur vackra dessa fina hästar är. De bor på Junkön och är väldigt sociala! Och nyfikna. Jag har fullt sjå att inte låta dem komma för nära kameran, för de är superintresserade av den! 😉

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.