Konstig måndag

Idag var det inte som en vanlig måndag. När jag kom till jobbet så var dörren låst, lamporna fungerade inte, hela mitt rum var ommöblerat och nätverket nere… Man kan säga att det var smått kaos…

Efter ett litet tag så var jag och chefen tvungen att åka, men det mesta lyckades dock komma igång innan… Men irriterande. Allt mitt ”måndags-morgon-jag-måste-göra-jobb” gick inte att göra.

Efter det for vi på en kurs på Landstingshuset. Det handlade lite om det system vi jobbar i och om den uppgradering som ska ske. Superkul och intressant tyckte jag. Alltid extra roligt att få vara med Helena och Eva från Länsteknik också.

När kursen var slut så skulle jag ha gått och tränat med min vän, men hon blev tvungen att ställa in. Så jag fick åka med Helena hela vägen hem. Kändes lite lyxigt att få skjuts hem till dörren *tack Helena*

Väl hemma så hann jag bara in genom dörren så kom Mikael hem. Vi åt middag och sedan hade jag ett mysigt videosamtal med Valter. Han är så rackarns söt lill-ungen!

Nu tänkte jag faktiskt ta och träna lite här hemma istället. Mikael ska ändå iväg att göra något med Lizz (båten), så jag får vara i fred.

Ha det bra alla!

Peace and Out

Figurer på Notre DameParis-23

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.