Kompisdate, son, promenad och Jerka

Hej hopp och fallera. Hur har ni det ida?

Här är det bara bra. Det är inte så länge sedan jag kom hem, men nu har jag gosat ner mig i soffan med brasan tänd.

I lördags var jag och träffade en av mina äldsta och närmsta vänner, Ingela. Vi gick på stan en kort sväng och satte oss sedan på Cafe Nouveu (bredvik Pentik). Där surrade vi, drack goda drycker, åt lunch och surrade lite till. Nästan fem timmar satt vi där och hängde. Så himla mysigt.

När jag kom hem så fick jag ett sms från min son. Han frågade en sak som jag inte riktigt förstod, så jag ringde upp honom. När han svarade hörde jag musik i bakgrunden. Jag fattade direkt misstankar. Jag menar, jag har ju ändå känt honom i drygt 23 år och jag har ALDRIG hört honom spela musik. Men det visade sig att han var hos sin vän och det förklarade allt. Hans vän är helt musikgalen. Konstigt föresten att en musikfreak och en totalt musik-ointresserad person kan vara så goda vänner. Men ja, det hänger väl inte på det. 😉 Jag pratade en stund med honom och det var ju kul att höra att han hade det bra. 🙂

I söndags så var jag hemma och pysslade hela dagen. Jag städade och donade och fixade med blommor osv. En pysseldag med andra ord. Men jag var faktiskt ut och gick en sväng oxå. Det var ju så otroligt fint väder, även om det tyvärr blåste en del.

Idag var det tyvärr en tråkig dag. Eller allmänt var den bra, men när man möttes av nyheten att Jerry Williams har blivit en ängel så blev det en sorg. Jag har spelat hans musik mycket och varit och tittat på honom flera gånger. När jag såg ett litet reportage om honom, nu på nyheterna så kunde jag inte riktigt hålla tårarna borta. Härliga Jerry. Så tråkigt att du har lämnat oss… <3

Ja, det var ungefär vad som hänt sen sist.

Sköt om er!

Ingela

Underbart med blå himmel

Mycket snö, men så länge det är sol så.

Pyntade ju oxå chefens rum idag. Gjorde det så fint och skrev även ut ett fint porträtt på henne. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.