Knepigt

Det har inte varit min allra bästa dag idag. Saker som strular och enkla saker fungerar inte. Det kulminerade när jag tappade ut en hel burk med havregryn i köket, precis framför Mikaels fötter. Jag stod och tittade på grynen, Mikael sa lugnt att jag skulle hämta dammsugaren, vilket jag i någon slags apati gjorde medan katterna sprang iväg.

Efter det så gick luften liksom ur mig men det var bra, för då gick jag liksom på automatik och plötsligt fungerade allt bra igen.

Mest av allt är jag sur för att jag inte får åka på mitt kontor imorgon. Jag ska vara på Landstingshuset 7.45, vilket innebär att jag inte kommer hinna åka in som vanligt till min arbetsplats. Vilket i sin tur innebär att mina rutiner blir HELT fel på morgonen. Jag vet inte riktigt hur jag ska få det att fungera.

Alla vet ju vilken rutinmänniska jag är, både i jobb och annars. Detta på gott och ont givetvis. Så pass att jag nästan grymtade lite grann när en sköterska som lånar vårt personalrum ibland, hade plockat ur diskmaskinen. Och dessutom satt muggarna fel…! Men i dessa lägen brukar jag prata med mig själv och förklara att tanken var god, hon vet bara inte hur det brukar vara, och så flyttar jag om så det stämmer.

Ja, jag är lite knäpp, och just därför tycker jag inte om att jag inte får åka på kontoret imorgon. Nåja, det blir som det blir.

Nu ska jag gå och sätta glasyr på en kaka som jag har gjort.

Vi hörs snart igen!

Peace and out.

Lite fler bilder från Stockholm, dessa kring området av Kungsträdgården. Även dessa är dåliga bilder med mobilkameran, men men…Kring Kungsträdgården-5

Kring Kungsträdgården

Kring Kungsträdgården-2

  Kring Kungsträdgården-3

Kring Kungsträdgården-4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.