Kluntarna

Hej på er! Jag hoppas ni har det superbra där var ni är? Här är det finfint i alla fall.

Vilken helg vi fick. Man trodde ju inte att det var sant i och med att veckan var som den var. Även fredagen började ju hemsk, men vilket avslut. 😀

Jag var med jobbet och åt på fredagskvällen. Vi gick för hem till chefen och drack lite vin, innan vi gick ner till båten (BBB) och åt middag. Min mat var helt otroligt god och jag älskade verkligen blåmusslorna som jag åt till förrätt. MUMS!

När kvällen där var slut så åkte jag ner till hamnen och jag och Mikael åkte ut med båten. Vädret var så bra så vi bestämde oss för att åka till Kluntarna direkt. Väl där gick vi och la oss direkt.

Vi vaknade upp till en helt fantastisk dag. Strålande blå himmel och ingen vind. Jag kunde inte tro det var sant! Vi gick en lång promenad över till fiskelägret och runt ön på dagen. Sedan överraskade Mikael med bubbel och jordgubbar innan vi bastade och åt god middag.

Idag vaknade vi upp till en lika fantastisk dag. Jag satt och läste hela dagen, medan Mikael mest gick runt och sällskapade med de övriga båtarna som var där. Ca 16 var vi åter i hamn och sedan blev det att packa ihop, åka och handla och så hem.

Jag glömde mina nycklar i båten så Mikael tog bilen och hämtade dem medan jag tog cykeln (trampvariant) till Sunderbyn och kollade posten. Och snackade med världens bästa granne, Johanna.

Nu är det duschdags och sedan sängdags. Ha det bäst!

KRAM

Mysigt att vakna till dettaKluntarna 10-12 juni-1

Så fantastiskt grönt i skogenKluntarna 10-12 juni-2

Fina spångar att gå efterKluntarna 10-12 juni-3

Väldigt lågt vatten. Mikael visar hur högt det brukar varaKluntarna 10-12 juni-4

Fiskelägret på KluntarnaKluntarna 10-12 juni-5

Utsikten <3Kluntarna 10-12 juni-6

Så fantastisktKluntarna 10-12 juni-7

Bubbel och jordgubbarKluntarna 10-12 juni-8

Tysk seglare i solskenetKluntarna 10-12 juni-9

Vi köpte glass på Symfoni när hon komKluntarna 10-12 juni-10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.