Kluntarna och dålig frissa

Oj vad dagarna går fort. Jag hinner inte riktigt med… Nu är det redan måndag kväll och bara två morgnar till som jag behöver stiga upp. Vi är nämligen lediga på torsdag, så vi åker ut med båten redan på onsdagkväll. Vi har bokat plats på kattpensionat åt pojkarna eftersom det blev så många dagar som vi skulle vara borta. Så onsdag-söndag ska de bo borta. Jag hoppas det ska gå bra.

I helgen har vi varit på Kluntarna. Supertrevligt. Vi umgicks en del med vänner till Mikael som han känt mycket länge. En av dem har köpt båt nyligen och de kom till samma ställe som oss på fredagen. Jättetrevligt!

På lördagen tog vi det lugnt på förmiddagen (regn), men när det drog förbi så hoppade alla fram ur sina båtar igen. Då umgicks vi med en annan av Mikaels vänner (bror till den vi umgicks med dagen innan). Vi grillade och åt god mat och på kvällen satt vi kring elden vid stranden. Flera från andra båtar kom dit och det var riktigt trevligt.

På söndag åkte vi hem ganska sent på eftermiddagen och vi tyckte båda att det kändes som om helgen var riktigt lång. Härligt.

I fredags hann vi oxå vara hos Sofies mamma (Sofie = Mikaels dotter) och fira hennes student. Nu har alla barnen gått ut skolan. Fast min son går ju universitet, men ändå… Hur som helst så bjöds vi på grillad oxfilé vilket var jättegott.

Idag har jag varit på kurs och sedan till frissan. Blev verkligen inte nöjd. När man säger att hon bara ska ta LITE av håret, och klipper bort drygt 1 dm, då blir man inte glad. Och luggen vete fan vad hon gjort med… Är verkligen inte nöjd och kommer aldrig gå tillbaka. Men, det är som det är och ingen idé att gråta över spilld mjölk… Fast jag kommer nog vara rejält upprörd när jag varit ute en regnig och fuktig dag då håret verkligen kommer stå som en boll runt huvudet, med tanke på hur kort det är nu… Mikael tycker det är fint, men han är man, han säger så…

Nåja, nu ska jag ta och fundera vad i hela friden jag ska ha till lunch imorgon. Båtlivet gör att kyl, frys och skafferi oftast lyser rätt tomma… Inte lätt att gräva fram något då, men jag ska göra mitt bästa för att hitta något.

Ha det bra alla, så hörs vi säkert snart igen!

Peace and Out!

Kluntgubben254

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.