Katter och barnbarn

Idag jobbade jag på som vanligt, men slutade tidigare. Dessutom hann jag precis in genom dörren innan regnet öste ner och åskan började dundra.

Anledningen till att jag slutade tidigare var för att vi skulle lämna katterna på pensionat. Jag vill verkligen inte lämna bort dem, men eftersom vi ska vara borta hela semestern så måste vi ha någon som tar hand om dem. Jag har, efter rekommendationer, lämnat de på Svedjegårdens hund- och kattpensionat i Persön. Jag hoppas av HELA mitt hjärta att det ska gå bra för dem.

Sedan var vi en sväng på Storheden innan vi for hem och åt. Efter att sen ha skurat kattlådorna så åkte jag, Fia och Valter till Kyrkbyn och kollade in lite bilar. Det är så mysigt att umgås med dem och så kul när Valter har börjat prata mer. Han döpte alla bilar han såg till Bärgarn (från filmen Bilar). Sötnos! ❤️

Nu slappar vi lite framför tv:n innan det är sovdags. Ha det bra alla raringar!

Kram ❤️

Mina älskade pojkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.