Kallt, mordpodd, telefonrackel, synfel

Jag körde mc i måndags, men efter det har jag inte kört mer mc faktiskt den här veckan. Det har varit kallt, regnigt, blåsigt och jävligt. Inte för att just mc-körningen spelar någon roll så, men jag tycker riktigt synd om de som har semester. Man vill ju kunna njuta ute och göra sommaraktiviteter på sin semester. Inte vara inne och sitta vid brasan och ha på sig både tjocka koftor och yllesockar.

Eftersom jag åker buss så lyssnar jag alltid på något under den tiden. Oftast är det en ljudbok, men just nu lyssnar jag på mordpodden. Jag tycker det är sååå intressant och har alltid tyckt om att höra och se program om mord. Avsnitten i mordpodden är inte så långa så man blir liksom inte less över att det är för mycket snack. Så det är ett tips ni kan få av mig, när ni ligger nedbäddade under filten för att kunna hålla värmen.

Dessutom har min telefon börjat ge upp. Den är ändå bara två år, men jag kommer inte klara mig med den här allt för länge till. Den har börjat äta batteri och det håller inte ens en dag. Och när den kommer till 17% så dör den. S u c k . . .

Och till råga på allt så är synen värre än vanligt. Nu går det knappt att läsa på telefonen, en bok eller en tidning om jag har glasögonen på. Och tar jag av mig dem så ser jag ju nästan ingenting om jag tittar upp. Irriterande. Nåja, får väl fixa det vid tillfälle sen.

Nä, men nu ska jag hoppa in i duschen så jag får önska er alla en riktigt trevlig kväll. Fast först dagens positiva tankar.


♥ Tre positiva saker med dagen ♥
♥ Min ”man-tager-vad-man-haver”-lunch var god.
♥ Spindeln på fönstret, var på utsidan.
♥ Hittade en rolig tidning i brevlådan.


Ha det bra alla!

KRAM <3

Föresten, detta hittade vi hos fiskarna på Junkön i helgen. De verkar gilla det här med träning där… 😉 Junkön 1-3 juli-22

4 thoughts on “Kallt, mordpodd, telefonrackel, synfel

 1. Lisen

  Åh tack för tipset om Mordpodden. Var tvungen att gå in och lyssna och det slutade med att alla 8 avsnitten slukades…..och tydligen ska det komma en säsong till efter sommaren, Jippi. .Ha en trevlig sommar och fortsätt gärna med lite tips…

  1. jenjo inläggets författare

   Visst är Mordpodden bra!? Jag blev också helt uppslukad av första säsongen och kan inte annat än älska att det kommer en till. Jag ska absolut säga till om jag har mer tips. 🙂
   Tack för att du kommenterade! Ha det bra! 🙂

 2. Amanda Karlsson

  Hej Jenny! Jag heter Amanda och är en av tjejerna som gör Mordpodden. Så himla glad jag blev när jag hittade det här inlägget 🙂 Vill bara säga tack för att du lyssnar och sprider vidare vår podd. Det är verkligen guld värt ska du veta! Superkul att höra att du även kommer vara med oss nästa säsong 🙂 Ha nu en riktigt trevlig sommar så hörs vi i höst 😉
  Ps. Gilla gärna Mordpodden på Facebook så du inte missar när vi drar igång igen
  Kram Amanda

  1. jenjo inläggets författare

   Hej! Tack själv för det jobb ni gjort. Jag gillar podden verkligen och är så glad över att ni fortsätter. ? Jag gillar er på Facebook redan. ?
   Ha en underbar sommar!!!
   (Jag fortsätter sprida er podd allt jag kan.)
   Tack för att du kommenterade hos mig. ?
   Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.