Junkön, Pokémon, träning

Vi var på Junkön i helgen och det var så otroligt roligt. Det var massor med människor och vi kände mer eller mindre alla. Det är så kul när det är mycket folk, så länge det inte är livat och stökigt långt in på nätterna. Men det var det absolut inte så jag har trivts till fullo.

Idag har jag jobbat och när jag sen satt på bussen till stan idag så satt jag med tre andra. Det var tre läkare förstod jag på deras samtal. De var också inbitna Pokémonspelare och pratade väldigt mycket om det. De hade till och med börjat åka buss för att kunna spela samtidigt. Jag får verkligen hoppas att de inte spelar under arbetstid, men utöver det var det så himla coolt. Jag fick massa tips där jag satt och ”tjuvlyssnade”.

Sen har jag då varit på min träning och träffat min träningsgrupp på Inpuls för första gången. Vi började med en samtalsstund då vi pratade om mat och liknande. Sedan gick/sprang vi till Gültzaudden där vi tränade olika styrkeövningar. Och så gick/sprang vi tillbaka.

HELT FANTASTISKT KUL. En härlig grupp och en härlig hälsocoach. Det kommer bli så otroligt roligt att träffas och träna varje måndag. Sedan ska jag ju träna själv också, men det kommer nog vara lite extra kul på dessa måndagar.

Efter träningen kom Mikael och hämtade mig så vi for hem och jag fick duscha och äta. Nu har jag hamnat i soffan och njuter som f-n. Träning, det är som balsam för själen. 😉

Hoppas att ni också har det bra, precis där var ni är.

KRAM <3

Mikael på bryggan på Junkisfile[97298]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.