Junkön, Likskär, Rymning, Intervallträning

I helgen var vi på Junkön, som vanligt. Det finns de som tycker det är otroligt tråkigt av oss att åka dit hela tiden. Men, varje helg träffa vi nya människor som vi umgås med. Vi har umgåtts med nya människor varje fredag och lördag i flera veckor. Trots att vi varit på samma ställe. Så enformigt, det blir det inte alls.

På söndagen var vi till Likskär och promenerade och åt lunch. Det är jättefint där och promenaden (i sanden) var fantastisk, om än galet jobbig. Sen åt vi lunch och njöt av det vackra vädret. Så oroligt fin höst vi har. Sol, värme och lite vind. Allt man vill ha typ… 😉

När vi kom hem på kvällen så rymde vår katt Lillen. Det tog en stund innan vi upptäckte det men när vi väl gjorde det så hittade vi honom direkt då han bara var på gården. Rejält smutsig, men lycklig. Bill, vår andra katt, tyckte dock att han hade betett sig illa, för han flög på honom när han kom in. Värdens katt-fight blev det. De som aldrig bråkat tidigare. Sen var Lillen sur och fräste och morrade så fort Bill kom nära. Nåja, de är vänner nu iaf.

Idag efter jobbet var jag på träning som vanligt på måndagar. Det var kul, men… Vi körde intervallträning. Jag har aldrig tidigare tränat så jag nästan mår illa, men idag gjorde jag det. Helt sjukt vad jobbigt det var. Men när man har en galen coach som bara vrålar att man minsann kan lite mer, så tar man i som om livet är på spel. Ja herregud säger jag… Men det jag också säger, det är att NU mår jag jävligt bra!

Och med det avslutar jag för dagen. 🙂

KRAM <3

Så fint när vi promenerade runt på Likskärlikskar

file2 likskar1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.