Junkön – igen

Förra helgen skulle vi åka sista båtturen. Men så kunde inte Mikael avstå från att fara en helg till, så här är vi nu. På Junkön… Vi kom igår eftermiddag och vädret var helt fantastiskt. Det är ju inte värme i luften, men solen var framme och det blåste ingenting. På kvällen grillade vi supergoda hamburgare och sen bastade vi. Skulle avsluta med en film på datorn. Men både jag och Mikael somnade som klubbade sälar så fort filmen slutat och vaknade till avslutningstexten. Då avslutade vi dagen och gick i säng.

Idag har vi tagit det lugnt. Jag vaknade med en frukstansvärd huvudvärk och vilade ett tag efter frukosten. Då försvann värken tack och lov. Så då tog vi en promenad upp till hästarna och hade en fotosession med dem och några ungar som matade dem med äpplen. Sedan var vi och gick en sväng.

Nu sitter vi i solen på bryggan och dricker kaffe och väntar på våra båtvänner, Tobbe o Anna-Lena. De är på väg hit men kör sakta och försiktigt då det är ganska dimmigt ute till havs.

Ikväll har vi återigen bokat bastu så det blir väl det och så givetvis gott grillat tillsammans med de andra. Båtlivet är härligt så jag passar väl på att njuta när jag ändå är här. Snart kommer vintern med alla hemmahelger…

Önskar er alla andra oxå en härlig lördag!

En tanke på “Junkön – igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.