Julshopping

En tradition som jag och några av mina nära vänner har, är att åka till Piteå i december för att julshoppa. Nu är det väl mest bara en av oss som julshoppar, dvs köper julklappar, men vi andra åker för att umgås. Vi går i affärer, fikar, äter och har allmänt trevligt.

I år så utvecklade vi det så att vi tog bussen. Det var inte för att supa som en kläckte ur sig, utan för att kunna ta ett glas vin tillsammans. Annars har alltid någon varit tvungen att köra, och då har alla andra visat respekt och inte heller druckit något.

Men nu kunde vi gå och ta ett glas vin mitt på dagen och ett till då det var dags för middag. Vi skvallrade och pratade om gamla minnen och om gamla bekanta. Väldigt många gånger vi utbrast: va?, jaha!, vad säger du?.

Vi tog sedan bussen hem och skiljdes åt till varsitt håll. En mycket trevlig dag var till ända och det enda som var tråkigt var att tiden gick alldeles för fort. Så pass att vi började prata om att vidareutveckla detta till nästa år, med kanske en hotellnatt i Piteå. Vi får se, men det vore trevligt!

Så jag får tacka alla mina vänner för en underbar dag och hoppas vi snart träffas igen!

Peace and out!

Två av mina vänner, Ingela och Maria.image

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.