Julmusik

Jag älskar musik. All typ av musik. Det är nog ingen typ av musik som jag verkligen inte kan hitta ett tillfälle att lyssna på. All musik passar inte alltid, men all musik passar någon gång. Enligt mitt tycke alltså.

Men självklart finns det ju musik som ligger mig lite varmare hjärtat än annan . Något som jag verkligen gillar är country och acappella. När jag för en tid sedan upptäckte gruppen Home Free, så blev ju lyckan total, för de kombinerar dessa två saker på ett underbart sätt. Jag gillar dem verkligen.

Sedan är det ju så att jag har i hela min barndom sjungit i körer. Det ledde ju till att denna tid på året så sjöng vi mycket julmusik, vilket jag tycker är så stämningsfullt och härligt. Jag sjöng bland annat i kyrkokör, och när julmusik sjungs i en kyrka är stämningsbarrometern på topp.

Julmusik spelas hela december hos mig. Det är det enda jag lyssnar på och jag lyssnar på många varianter av ”the king of julmusik”; O Helga Natt. Vilken låt! Jag sjunger den jämt högt och kraftfullt när jag är ensam hemma (dock bara när jag är ensam, till allas glädje).

Så när jag då ramlade över ett Youtube-klipp med min nya favoritgrupp Home Free, när de sjunger just den låten, så var det knappt jag kunde hålla tårarna borta. Otroligt duktiga killar!!!

Jag hoppas ni alla njuter av julmusik, eller annan musik, som får er att må bra. Musik är verkligen balsam för själen. Puss på er!

Peace and out!

Home Free. Klicka på bilden för att komma till youtube-klippet där de sjunger O Holy Night.

hlynight-750x392-750x392

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.