Julklappstips för henne

Jag längtar till på torsdag så mycket så jag kan knappt förstå…! Jag sa till min dotter idag, att jag längtar aldrig så här mycket efter sommarsemestern, som jag längtar efter ledigt kring jul. Min kloka dotter sa då, att det nog beror på att min kropp behöver vara ledig den här tiden på året. Det behovet är inte lika stort på sommaren. Jag tror faktiskt att hon kan ha mycket rätt i det. <3

Idag blir det ett kortare inlägg. Tänkte mest slänga in ett julklappstips för en kvinna. Jag vet inte hur många män som läser här, men de kvinnor som läser kan ju alltid önska sig!

Mitt tips är parfymer. Jag har under en tid här köpt nya parfymer. Den senaste kom idag. Det är dessa parfymer jag vill tipsa om:

Escada-Incredibe-MeNummer 1. Escada – Incredible Me.
Doftfamilj – Blommig/Orientalisk
Rekommenderad användning – Dagtid/Romantisk
Beskrivning – Feminina, upplyftande och lekfulla element av orkidé, sandelträd, kaprifol, tiramisu, klementin och vanilj skapar en sensuell känsla av närvaro.

Boss-FemmeNummer 2. Boss – Femme
Doftfamilj – Blommig/Fruktig
Rekommenderad användning – Dagtid/Romantisk
Beskrivning – Hugo Boss ville med denna doft locka till sig den romantiska, glada, drömmande och jordnära kvinnan som är oemotståndlig för det motsatta könet.
Kompositionen är en somrigt uppfriskande blandning av mandarin, svartvinbär, fresia, jasmin, lilja, ros, mysk, citronträd och aprikos.

Be-DeliciousNummer 3. Donna Karen – Be Delicious
Doftfamilj – Fruktig/Träd
Rekommenderad användning – Dagtid
Beskrivning – Storsäljande doft vars naturliga blandning av magnolia, grapefrukt, lilja, ros, viol, sandelträd, ambra och gröna element här möter det dominanta friska äpplet. Känslan är fräsch och feminin och leder tankarna till naturens frihet.

 

Dessa tre är underbara favoriter och jag älskar dem alla. Nummer 3 (Be Delicious) kom i ett paket idag och jag sitter nu och njuter av doften. Mikael kallade den inte skurmedel, som han gjorde med min Marc Jacobs – Daisy.

Ett tips när ni köper parfymer är att hålla koll efter EdP. Dvs Eau de Parfum. Jag tycker det är mer prisvärt än EdT (Eau de Toilette) då doften håller längre för mindre mängd. Många parfymer finns i båda varianterna. Alla dessa tre ovan, är just EdP.

Ett annat tips är att beställa på nätet. Ska man hinna till julafton, så kan det bli svårt att hinna nu, men annars är det mycket ekonomiskt. Mina två favoritbutiker på nätet är www.parfym.se eller www.nordicfeel.se.

Jag kan oxå säga att jag har önskat mig ytterligare en parfym i julklapp. Det är Jessica Simpson’s Fancy. Åhhhh vad jag önskar att jag får den!!!

Ha en fortsatt trevlig måndag alla!

Peace and Out! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.