Julbortstök, lavin, Face Vocal Band

Howdie doodie!

Läget med mina fina läsare idag? Här är det bra. Jag har idag städat bort julen nu helt och hållet så jag känner en slags lättnad och frihetskänsla. Jag älskar att plocka fram julsakerna, men jag älskar att ta bort dem oxå. Tog bort det på jobbet oxå och det kändes lika bra där.

När jag satt på bussen hem idag så fick jag en notis på klockan (Apple Watch) att det hade gått en lavin Åre. Jag läste bara rubriken men snabbt så tog jag upp telefonen och ringde Sofia och frågade om Valter. Han ÄR nämligen i Åre med sin pappa och den släkten. Usch vad orolig jag blev. Men Sofia ringde Erik och det visade sig att Valter låg och sov då han var helt slut efter att ha åkt slalom. Skönt att höra att de mådde bra. Alla, inte bara Valter så klart… Tänkt, mitt lilla barnbarn åker slalom. Bara det är ju otroligt… 😉

Ikväll när jag städat klart så satte jag mig vid datorn och fick precis ett mail från en tjej som är engagerad i bandet Face vocal band. Vi var och såg dem förra året (2016) och jag var så imponerad och gjorde ett inlägg om det. Så den här tjejen ville länka till det på deras Facebook. Så kul. 🙂 Det är oxå kul att jag och Mikael ska dit nu när jag vet om att de kommer. De är sååå bra. 😀 Den här gången tror jag de uppträder med ett till band. 🙂

Nä, men nu får jag önska er alla en riktigt fin fredagskväll.

Ha det fint så hörs vi!

KRAM <3

Det ser lite tomt ut utan julstjärnor, men samtidigt är det skönt med vanliga lampor. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.