Julbord, skor, naglar

Hejsan hoppsan tralla lalla la, när julen kommer ska var enda unge vara glad! Det gäller så klart alla barn, även om de är vuxna. Man kan ju vara barn fast man är vuxen. I sinnet iaf… 😉

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft. Först jobbade jag massor och när det blev lunch packade jag ihop mina saker och gick med halva gänget och åt julbord som serverades i restaurangen. En av mina kollegor som är långtidssjukskriven efter en höftoperation kom oxå med. Jättejättekul att träffa henne igen.<3

Efter lunchen tog jag ledigt och så åkte jag in till stan och gjorde lite ärenden. Bland annat så gick jag och kollade efter ett par vinterfodrade boots. Jag hittade ett par i Piteå när jag var där med tjejerna, men de köpte jag inte. Väldigt idiotiskt för det gick inte att hitta dem på nätet eller i Luleå sen… Men idag hittade jag ett par liknande och de här var faktiskt mycket skönare. 🙂

Sen gick jag till fina Moa på Rosenday Spa och gjorde nya naglar. Sista gången hos henne innan hon ska vara mammaledig. Det blev jättefina naglar och jag är jättenöjd. Nästa gång ska jag gå hos Sara som har börjat jobba där, så det blir kul att se hur hon är. Men jag kommer gå tillbaka till Moa när hon återvänder.

När jag kom hem var det ett JÄKLA liv. Det vrålades, applåderades, hurrades och skrattades. Alltså, herregud vilket liv en enda man kan föra, bara för att det är en hockeymatch på tv:n.

Och ni vet, världens bästa coach… Hon har meddelat mig vilken dag RPM Spinning kommer att vara nästa termin. Perfekt! Då kan jag planera in mitt liv. 😀

Ja, och med dessa ord tackar jag för mig idag. Ha det superbäst fina ni!

KRAM <3

Nya skor från Rieker

Nya naglar

2 thoughts on “Julbord, skor, naglar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.