Jobbat, tränat, matfixat

Hej på er alla söta rara människor där ute. Det var några dagar sedan, för jag tar ledigt när jag är ute med båten. Men nu är jag tillbaka. 🙂

Idag har jag ju jobbat som alla bra måndagar. Det gick bra och jag fick mycket gjort. Fick även gjort saker som jag skjutit på framtiden, så det blev en bra dag ”at work”.

Efter jobbet for jag till Inpuls och på den här gruppen jag är med i. Först pratade vi motivation, och mental träning. Det är ju många som tror att man kan gå ner i vikt genom att börja röra på sig lite. Men då bör man kolla upp hur mycket kalorier som saker innehåller och hur mycket man måste röra på sig för att få bort dessa kalorier. Tex, äter du en dubbel-Japp, så måste du gå i rask takt ca 30 minuter för att förbränna den.

Så som min coach sa, så handlar det om 70% mat och lite träning. Om man vill gå ner i vikt alltså. Men vi pratade även om mål, målbilder, delmål och vad det egentligen är man vill. Och hur man gör om det blir ett ”gupp på vägen”.

Ja, typ så… Efter träningen fick jag skjuts hem och sedan blev det dusch, middag, matlådefix och sen har jag bara slappat. En bra dag med andra ord. 🙂

Hoppas ni också har det bra.

KRAM <3

Att träna utomhus på det här stället, i det här vädret, gör ingen ontfile265238

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.