Jobba aktivt och tömma båt

Hej och hoppsan! Idag är det måndag och första dagen på arbetsveckan är igång. Jag har ju inga problem med måndagar och mitt jobb, så jag gick glad i hågen iväg till jobbet. Ibland när man gör det så kan det ju hända att man får bakslag och dagen blir inte alls så bra som man trott.

Men så var inte fallet för mig. Jag hade en riktigt bra dag och fick massor gjort. Inte riktigt det som jag tänkt, men massor med annat. Löste lite problem och lite si och så och jag är väldigt nöjd med min aktiva arbetsdag.

När jag slutade for jag inte hem utan jag drog iväg till stan. Gick några ärenden där innan jag gick ner till båten där Mikael var. Han höll på att … ja, det vet jag inte. Men han var nere i motorutrymmet i alla fall. Jag passade på att tömma båten på saker som ska hem. Alla kläder och saker från toalett och dusch. Mycket kommer jag att lämna kvar i båten då den ändå ska stå i värme, men vissa saker vill man ha hem.

Det blåste ca 18 meter per sekund och det kändes trots att man låg i hamnen. Det gungade på rejält. Men då var det skönt att man ändå var i hamn. När vi hade fixat klar det vi skulle så for vi hem igen. Då hade det börjat skymma i hamnen och lamporna hade tänts. Riktgt mysigt. 🙂

Här hemma har vi packat upp och försökt få in alla saker som vi har dragit med oss till båten. Det är HELT sjukt vad mycket det ryms i en båt. Jag tyckte redan att vår förra båt rymde mycket, men nu var det nästan löjligt… 😉

Nåja, nu ska jag ta och sätta mig och pyssla lite medan Mikael ser (fast jag tycker mest han sover) tv… 🙂 Ha det gott!

KRAM <3

Skymningen börjar komma i hamnen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.