Jobb, Storheden, Dagobert, Båt

Hej på er alla mina raringar!

Hoppas ni har det bra där var ni är och vad ni än gör just nu. Här är det bara fint. Jag har varit på vift hela dagen och alldeles nu slängt mig i soffan med den bärbara datorn. Vilken jag inte tycker om längre, för den är seg och besvärlig och jag börjar ana att det är skilsmässa den vill ha.

I alla fall, idag har jag ju varit på jobbet så klart. Jag har varit på kontoret hela dagen och fått jobba utan att blivit avbruten av möten. Jag skulle ätit lunch med Lena och Mallan idag, men av olika anledningar gick inte det, så jag åt lunch med Anneli istället. Vi har inte träffats sedan innan semestrarna så det var mycket att ta igen och tiden gick galet fort.

När jag slutat så for vi till Storheden och handlade, hämtade mat på Dagobert och for till båten. Där åt vi och gjorde i ordning i båten inför helgen. Det var tänkt att vi skulle till Likskär, men det blir nog Junkön istället.

Nästa vecka har jag flera saker inplanerade och det är många saker som jag tycker blir roligt. Hur jag ska ta mig iväg till träning, det är väldigt oklart, men jag hoppas få till ett pass i alla fall. Kanske ska ta och planera in det redan nu, så jag inte missar det.

Så jag får önska att ni alla har det fint, tills vi hörs igen!

KRAM <3

I somras, när vi hälsade på hos pappa, så tog han oss till en godisfabrik som gör polkagrisar. Jättekul att se!file (4)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.