Jobb, naglar, hamnfestival, middagsmys

Ja, idag steg jag upp för näst sista gången innan semestern och åkte till jobbet. Tänk att jag går på ledighet i 5 veckor alldeles snart. Känns helt otroligt, men samtidigt skönt. Jag  gillar verkligen inte att vara borta från jobbet så här länge, men jag gillar att vara i båten och få sovmorgon!

Efter jobbet åkte jag och fixade mina naglar igen. Denna gång lite rundare (mandelform) och fadad knallig rosa. Kändes riktigt kul att få göra om dem igen. Av olika anledningar kommer jag inte gå tillbaka dit, men jag har en ny tid på en annan salong där min tidigare nagelteknolog jobbar.

Efter nagelfix strosade jag runt på hamnfestivalen ett tag. Kollade på marknaden, alla matstånd, karuseller och lotterier. Mysigt!

Jag gick omkring där tills dess jag hörde av Sofia som kom och hämtade upp mig. Vi åkte till Gammelstads pizzeria och åt middag. Sedan for vi till mammas hus så Sofia fick ta farväl. Valter älskade det tomma huset och sprang runt och skrek högt så det ekade. Charmungen där… ?

Nu sitter vi här framför tv:n en sista kväll på länge. Vädret är underbart och det är sommarkänslor på topp!

Det kommer nog bli lite mindre bloggande under semestern, men då och då tittar jag nog in och lämnar en liten hälsning.

Men jag vill iaf önska er en riktigt trevlig sommar! Sköt om er och njut ordentligt. Även ni som jobbar.

KRAM ❤️

Imorgon åker mina hjärtan hem… ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.