Jobb, halsont, sömn, barnbarn

Ja, här har det hänt allt och inget sedan sist jag skrev. Förra veckan blev det babyboom, kan man lugnt sagt säga. Det började med att en tjej jag ”känner” via nätet blev mamma till sina tvillingflickor. Det var väntat och helt ok.

Sedan på torsdagen fick jag veta att Sara (min bästa väns dotter, som vi var på babyshower hos helgen innan) hade fött sin son, två veckor för tidigt. En välskapt liten kille som mår jättebra, och så även mamman.

På fredagen visade det sig att Mikael skulle bli farfar. Jag hade somnat tidigt, och vaknade av att Mikael skakade i mig och berättade att han blivit farfar. 12(!!!) veckor för tidigt. Det var då absolut inte väntat så det var mer eller mindre en chockupplevelse. Men alla mår jättebra även där. De ligger i Umeå och Mikael var dit i söndags. Han sa att det går inte ens att föreställa sig hur liten killen är. 638 gram och 32 cm lång… Då är man inte stor.

Mitt eget barnbarn, som plötsligt blev jättestor, är tyvärr sjuk igen. Den stackarn har inte varit mycket på dagis, då han verkar dra åt sig alla baciller han kan…

Själv är jag inte heller helt pigg. Nu är jag inne på dag 9 med fruktansvärt ont i halsen. Jag mår bra i övrigt, men har så jäkla ont i halsen. Det känns som om den ska brinna upp… Suck. Men jag jobbar ändå. I helgen har det dessutom varit telefoniuppgradering så jag jobbade hela lördagen (vilket ändå inte är något om man jämför med teknikerna som fick jobba hela helgen typ).

På söndagen fick jag vara glad att jag inte jobbade, för då fick jag migrän vilket jag nästan aldrig har. Så då sov jag i stort sett hela dagen och kvällen. Samma igår, när jag äntligen tog mig från jobbet, så sov jag på soffan hela kvällen.

Men idag, då är jag tillbaka. Ja, halsen är fortfarande bråkig, men jag är full i energi och känner mig superladdad för den kommande påsken.

Imorgon blir det massage och på torsdag tandläkaren i massa timmar… Suck… Men SEN ska jag bara ha det superbra i flera dagar!

Så, de senaste dagarna har mest bestått av jobb, halsont, sömn och barnbarn. 🙂

Och nu, nu tänker jag rensa i min Spotify. Helt galet vad jag sparar en massa svammel där. 😉

Ha det bäst alla raringar!

KRAM <3

(Föresten… Är ni intresserade av mattips till påsken, kolla in MATPLATSEN som tipsar om mycket gott i hennes blogg idag)

Mikael är jättebra på att ge mig saker, och göra saker för mig. Men förra året hade jag aldrig fått ett påskägg om jag inte hade tjatat i förväg… Måntro om jag får något i år, då jag inte tjatat alls… Får jag inget, blir jag sur. Bara så ni vet…010

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.