Jenny – bortskämd?

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Hos mig är det bara fint. Jag blev lite trött på eftermiddagen, men det är inte så farligt. Får nog bara gå och lägga mig lite tidigare idag. Nog för att jag alltid går i säng vid 22, men jag hade med mig paddan igår. Inte bra… Nåja, gör om gör rätt säger de ju.

Hos Mikael finns bara en sak som existerar just nu och det är båten. Så fort han ringer så vet man att det är något om vår båt, någon annans båt, om båtbekanta, gästhamnar eller bryggor. Det kan vara vad som helst, men det har mittpunkten ”båtliv”. Det kommer verkligen att bli roligt att se honom när vi kör iväg på vår första tur till helgen.

Det jag inte gillar är att han inte riktigt hinner skämma bort mig lika mycket som vanligt. Mikael brukar säga att jag är bortskämd och det ÄR jag faktiskt. Men jag ser det mer som om han tycker om att göra saker för mig. Det är väl tex inte så konstigt att han går ut och öppnar en grind i hällregn, så att jag slipper. Herregud, han har ju inget hår medan mitt hår blir som en boll runt hela skallen om det blir fuktigt. Inget konstigt med lite service då…

Han brukar oxå fixa mat och hugga ved så det är klart till mig (om han jobbar em). Men det var varken träbitar i vedkorgen eller fyllda lunchlådor när jag kom hem. Han har inte ens dammsugit. Fatta…! Vi som måste dammsuga flera gånger i veckan har inte dammsugit sedan i helgen. Inte bra, tycker han måste skärpa sig.

Nä, skämt o sido så hjälper jag oxå till när han inte hinner med. Jag TYCKER om att bli omhändertagen och få sådan där mysig känsla av att det finns en människa här på jorden som gör massa saker för mig. Han håller ju upp min jacka när vi ska ut, öppnar bildörren åt mig, drar ut stolen om vi är på restaurang osv. Han är en gentleman, men hinner han inte så ställer jag upp.

Så ikväll har jag både dammsugit, fixat matlådor och även huggit ved. Jenny kan om hon bara vill. Det är inte så ofta hon vill bara…

Nåja, nu ska jag elda och sedan blir det lite nätshopping tror jag. Ha det bra!

Peace and Out!

Vår bebis-ponke, Lillen <3
137

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.