Jasmine <3

Jag har en motorcykel vid namn Jasmine. Modellen är en XVS 950, även kallad Midnight Star. Den har ett supersnyggt avgassystem och ett ljud som är såååå coolt.

När jag funderade på att köpa den, så fick jag provköra. Jag kände då att det inte var det jag ville ha egentligen. Det kändes inte riktigt rätt och jag saknade körglädjen. Men däremot hade jag känslan ”häftigt” och den känslan var stor. Så jag bytte bort den jag hade, mot Jasmine.

Jag och Jasmine har haft underbar tid ihop, även om jag har kört allt mer sällan. Sedan en tid tillbaka (förra säsongen) så har jag saknat den där riktiga körglädjen. Jag hittade en ny pärla som jag verkligen vill ha. En Yamaha Diversion. Oj vad jag vill ha…

Men jag ville inte släppa Jasmine. Så igår var jag ut och körde. Jag körde runt lite överallt och verkligen kände efter. Den enda känslan jag har är cool. Jag känner mig cool och jag låter coolt. Men jag har ingen körglädje, jag känner ingen lycka och jag längtar mest hem igen. Det är INTE så jag vill känna när jag kör.

Därför har jag satt ut Jasmine på annons. Till ett pris som inte är superlågt, utan ett pris som är lite i överkant. Om ödet vill så köper någon den, och jag byter. Vill inte ödet, så behåller jag henne även detta år. Det är inte längre upp till mig och jag får bara vänta och se.

 3071862871

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.