Jag finns kvar! :)

Jag vet att många misströstar om min blogg. Jag skulle kunna komma med tusen ursäkter på varför jag inte bloggat. Inte för att det är något som rör er egentligen, men de huvudsakliga orsakerna är att jag är trött och slö när jag är hemma. Och är jag inte det, så städar jag. Den andra, och egentligen den största orsaken, är att jag har problem med en arm som jag får ont i när jag sitter vid datorn hemma. Det är oxå därför jag inte fixar med bilder på samma sätt som tidigare.

Men men. Här är jag och jag hoppas på att kunna vara lite mer regelbunden nu.

Vad har hänt sen sist? Ja, jag har satt fast min bro, efter att åter tappat den. Jag har hjälpt till att montera genomförare och ankarställningar på båten. Jag har hjälpt mamma med olika saker och jag har tagit fram Jasmine från vinterförvaring. Min älskade lilla mc, Jasmine… Hon som väntat så fint på mig och som startade direkt när jag vred nyckeln. Det kan man inte säga om Mikaels mc direkt… 😉

Jag funderar varje dag om jag ska byta henne mot en mc som är roligare att köra, men jag vet inte hur jag ska göra. Sofia är väldigt bestämd över att jag INTE ska byta, men hon vill inte det för att hon tycker jag är fränare med den jag har nu. Jag vill byta för att få något roligare och enklare att hantera. Men samtidigt så kör jag så lite så jag vet inte om det är värt att byta. Vi får väl se…

Peace and Out för idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.