Jag är kär

Mina kära kollegor har idag frågat hur det är med mig, och jag har sanningsenligt svarat att jag är trött. Jag har varit väldigt trött hela dagen. Inte blev det bättre av att jag har galet mycket att göra och att jag dessutom behövde jobba över då vi skulle göra en del tester.

Men just därför så var det extremt roligt att hitta ett paket i brevlådan när jag kom hem. Jag beställer ju det mesta på nätet då jag tycker det är så praktiskt och dessutom får man ju alltid tag i det man vill ha. Den här gången hade jag beställt ett ansiktsserum och en ögonkräm från ett företag som heter Skincity. Jag har aldrig beställt från dem tidigare, men kommer garanterat göra det igen.

Detta hittade jag i brevlådan, inte så märkvärdigtSkincity

När jag öppnade såg det ut så härSkincity-2

Jag beställde två saker, och fick detta (tuben med ansiktstvål fick jag på köpet)Skincity-8

Kvittot låg i ett fint kuvert, med namnteckning av de som packatSkincity-3

Fick även en necessär som innehöll två proverSkincity-4

Och så en gullig väska man kan ha diverse saker iSkincity-5

Det fanns även en sådan här liten kartongSkincity-6

Och i den var en fantastisk söt liten KokeshiSkincity-7

Alla dessa små extra ting gör det hela så gulligt och personligt på något sätt. Jag ÄLSKAR sådana här butiker (därav rubriken på detta inlägg) och jag kommer som sagt med 100 % säkerhet beställa därifrån igen. Ni hittar butiken här: Skincity

Som ni kanske ser så har jag beställt produkter från Maria Åkerberg. Det är ekologiska produkter som är tillverkade i Sverige. Ekologiskt hör ni… Det är viktigt!

Detta var allt för idag. Sköt om er!

KRAM <3

 

2 thoughts on “Jag är kär

 1. Miss Tessie

  Jag minns där nyförälskelsen och glädjes med dig! Var väl stammis i sisådär två år innan jag blev less och började avregistrerad alla gåvor, för hela huset svämmande över av små dockor och påsar och prover som inte passade min hudtyp. Beställer man något stort så paketet blir stort, får det inte plats i brevlådan pga alla gåvor och det tycker jag inte är värt! Tröttsamt att tvingas köra till utlämningsstället för en docka, påsar och prover…Nu beställer jag mer ifrån många andra webshoppar beroende på pris 🙂

  1. jenjo inläggets författare

   Ja, jag kanske är lite lättpåverkad, men jag älskar verkligen när man känner sig viktig och uppmärksammad som kund. Jag gillar dessutom att få paket och när det då är något lite extra i dem så blir jag som ett litet barn.
   Att hämta på utlämningsstället är inte heller något problem, då jag ändå är där ofta och har nära dit. Men jag förstår verkligen dig och hur du tänker. Det som då är bra med Skincity är ju att man kan välja bort att få dessa extra gåvor. Så behöver man inte svämmas över om man inte vill.
   Men det finns ju många andra bra butiker också, och det är ju bra. Att man har mycket att välja mellan. 🙂
   Tack för din kommentar! 🙂 Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.