Irriterad morgon, bättre kväll

Ja, men imorse så gjorde jag det jag alltid gör när jag går till bussen. Jag ringde Sofia. Hon lät som en mumlande zombie som hamnat i en pool av gelehallon. Alltså helt förvirrat. Jag sa åt henne att sätta sig upp och börja vakna. Hon sa nej, jag sa jo. Jag sa oxå att jag skulle ringa igen om en stund…

Där började h-vetet…. När jag satt på bussen ringde jag, hon tryckte bort. Jag ringde igen, inget svar utan jag kom till röstbrevlådan. Väntade en stund. Ringde igen, hon tryckte bort. Jag ringde upp direkt igen, inget svar och jag hamnade i röstbrevlådan.

Jag borde bara ha struntat i det. Hon fyller ändå 27 i år (HERREGUD! Mitt barn fyller snart 30!!!) och borde klara sig själv. Men när jag väl har börjat så kan jag inte släppa det. Inte förrän efter nästan 1 och en halv timme fick jag ett sms där hon skrev Oj. Jag var så frustrerad så jag trodde jag skulle krevera. Ja, jag säger då det…

(Känner dock att jag får revansch eftersom jag nu påmint henne om hennes ålder, vilket hon är nojig över) 

Resten av dagen blev dock mycket bättre och jag kände mig nöjd med arbetsdagen. Att Sverige dessutom gjorde så bra i från sig i både skidor och skidskytte gjorde ju inte saken sämre. 😉

När jag slutade träffade jag på en som oxå bor på Räfsarstigen så hon erbjöd skjuts hem. Det var snällt. 🙂 När hon släppte av mig var klockan 16.10 och det var fortfarande ljust ute. Helt fantastiskt att ljuset är på väg tillbaka igen. Det gillar jag!

Ikväll har jag oxå varit och tränat. Himla roligt att träffa Lena och hinna prata av oss lite grann. Det är det absolut bästa med träningen, att jag får träffa en vän och hinna umgås/skvallra.

Dessutom så börjar Wahlgrens Värld idag igen. Det är nog det program som jag tycker allra bäst om av alla för tillfället, så jag ser verkligen fram emot att det börjar. Eller ja, mello ligger absolut på topp. Men sen så… 🙂

Nu ska jag ta och plocka fram kläder och förbereda inför morgondagen (som är en sådan där underbar fredag) innan just Wahlgrens börjar! *skynda skynda*

Ha dé

Det var så ljust och fint när jag gick på gatan. Och mycket snö är det. Man ser knappt vårt hus.

Snövallen är högre än bilen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.