Intensiva dagar

Jag älskar mitt jobb. Tycker mycket om att vara där, att utföra mitt jobb och att träffa mina kollegor. Jag verkligen gillar mitt jobb… Ibland är det dock väldigt mycket att göra. Det ligger en del och väntar oxå, eftersom jag var borta i fyra hela arbetsdagar. Det innebär att man bara går på utan och gör precis det viktigaste för tillfället.

Detta är oxå en väldigt intensiv period på jobbet nu. Det är det alltid den här tiden på året. Kallelser till möten ramlar in i kalendern och det är svårt att få ihop allt. Jag tycker det är riktigt roligt att få vara med om allt, men just att få ihop det så det passar kan vara besvärligt ibland. Man skulle behöva vara på flera ställen.

Nåja, jag klagar inte utan det är bara som det är. Just nu. Inte alltid. Men när jag har det så här, så är det full fart på mig på jobbet, men när jag kommer hem rinner energin av från mig.

Idag lagade jag jättegod middag (omelett, inte så märkvärdigt men gott). Efter det var bortstädat så orkade jag inget mer. Jag hamnade på soffan, kollade youtube och annat och vilade ganska länge.

Lyckades få tillbaka lite energi och tog mig upp för att byta nagellack. Lyckades välja en otroligt ful nude-färg, men nu får det vara. Jag orkar inte byta.

Jag har iaf premiärcyklat idag. Till och från jobbet. Eller jag cyklade en snabbis i söndags, men idag var som första ”riktiga” cyklingen. Kändes riktigt skönt och härligt.

Nä, nu ska jag minsann gå och hämta lite vatten och snart är det sovdags för en trött Jenny. Ha det fint!

Peace and Out.

Detta är ju verkligen tider man längtar till049

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.