Intensiv, rolig och givande dag!

Mina fredagar börjar oftast med att jag får ett sms, alternativt mms, av en god vän till mig. Anna-Lena, som har jobbat hos oss. Hon myntade begreppet ”Världens bästa fredag” och trots att hon tyvärr slutat hos oss, så meddelar vi detta till varandra varje fredag. Underbara människa! <3

Fredagar är annars den dag då jag är som mest trött och tycker det är extremt jobbigt att stiga upp dessa dagar. Men det går ju, just för att det faktiskt är fredag. 🙂

När jag väl kommit till jobbet, och halvt blivit ihjälskrämd av städerskan som redan var där fast klockan var ca 6.20, så visade det sig att min dag skulle bli riktigt bra och givande. Jag har tagit tag i en sak som jag haft hängande över mig så länge. Nu är steg ett av detta klart och det känns såååå himla bra.

Jag råkade dock radera tre hela avdelningar som fanns under Landstingsdirektörens Stab, och i samma veva skällde ut en jäkla försäljare som ringde på min jobbtelefon, men förutom det gick allt bra. (Jag lyckades få tillbaka de tappade avdelningarna tack och lov).

Så när jag for från jobbet gjorde jag det med en känsla av extrem nöjdhet och jag kunde åka hem med gott samvete.

Hem kom jag till ett tomt hem dock, förutom katterna förstås. Mikael är på AW med sitt jobb och Mathias har åkt hem över helgen. Så här sitter jag nu och njuter av lugnet här hemma, med lite Kardashians på tv. Mysfaktor hög så här på fredagskvällen.

Med det sagt så vill jag önska er alla en riktigt trevlig och underbar helg. Kom ihåg EUROSLAGERFESTIVALEN imorgon bara!

Sköt om er!

KRAM <3

Fly on the wings of love095-1-2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.