Intensiv dag, middag med vänner

Men usch vilket himla väder det blev ikväll. Det som var en sådan otrolig och vacker dag idag, vände till en extremt regnig och blåsig kväll. Jag var helt genomvåt är jag kom hem nu ikväll…

Min dag idag har varit jättebra, men ack så intensiv. Jag har jobbat massor, precis som igår, men idag har allt jobb inneburit att jag har jobbat massor men inte med det jag har tänkt. Så det innebär att jag går hem från jobbet med känslan att jag inte fått något alls gjort. Vilket inte är en lika bra känsla som igår. Men så kan det bli ibland.

Efter jobbet så åkte jag till stan med Lena och Mallan. Vi gick till Friends och satt och åt middag och surrade en massa. Det är jättetrevligt att träffas och prata och vi hann gå igenom en hel del viktiga, och oviktiga saker. Att träffas och surra är underbart enligt mig. Jag träffar egentligen inte minna vänner så jätteofta fysiskt, men när vi väl gör det är det så roligt. 🙂

Ja, jag har inte så mycket mer att berätta idag, utan jag får passa på att önska er en fantastisk helg och hoppas att ni kommer att njuta av den till fullo!

KRAM <3SplitShire-5466

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.