Intensiv dag

Hallå och hej! Läget?

Här är det bara fint. Jag har intensiva dagar just nu med mycket att göra och ständigt i arbete. Det är SÅÅÅ kul att ha jobb hela tiden. Det är så där precis lagom, så jag behöver inte känna stress, utan jag känner bara en massa glädje över att jag har att göra hela tiden. Jag fungerar bäst när jag har ett ständigt flöde av jobb. Att sitta och vänta av tiden med att kolla Facebook, läsa tidningar och liknande det är verkligen inte något för mig.

Igår och idag har jag haft långa Skype-möten där jag och mina kollegor på Länsteknik går igenom listor, arbetssätt och en HIMLA massa telefonnummer och siffror. Man blir lite snurrig i huvudet det måste man säga.

Jag som dessutom har helt fel glasögon får kämpa med att överhuvudtaget kunna se något när det gått några timmar. Min chef kom in till mig förra veckan och såg mig sitta och hänga över skrivbordet, med glasögonen i handen för att jag skulle kunna se något alls. Hon sa att jag hade tio minuter på mig innan hon skulle återvända, och då skulle jag informera henne om vilken tid jag hade bokat för nya glasögon.

Jag gjorde som hon sa, och imorgon är nu dagen slagen då jag ska till optikern och kolla synen. Det kommer ju och ta ett tag till innan jag får dem, men det kommer verkligen bli skönt att (förhoppningsvis) få glasögon som stämmer med min nuvarande syn. 😉

Nä, men nu ska jag ta och undersöka ett problem som jag har här i min dator, men jag önskar er alla en helt underbar kväll.

Ha det bäst!

När jag har Skype-möten så kommer jag på massa andra saker jag ska göra. Det leder till post-it lappar. Jag som hatar post-it lappar. Men jag måste ju snabbt skriva ner det jag kommer på, innan jag glömmer det. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.