Intensiv dag

Idag har min dag varit bra, absolut, men ack så intensiv. Jag har haft galet mycket att göra på jobbet. Så pass att jag till slut hade en himla massa arbetsuppgifter både här och där. Jag gillar ju att ha ”många bollar i luften” som det heter, men det gäller bara att ha koll på allt.

Just därför så avslutade jag arbetsdagen med att sortera, och framför allt strukturera, allt jobb inför imorgon så jag vet precis var jag ska börja och sedan utgå därifrån. Det roligaste jobbet, har jag satt i slutet för annars blir det lätt att man gör det först och kommer inte till det som är tråkigast… 😉

När jag tillslut kom mig hem (fick skjuts av Cissi så stort tack till dig), så var jag fortfarande speedad och jag såg Mikaels blickar när jag inte kunde hålla tyst. Han tyckte nog mest att jag pladdrade men jag pratade ju om massa viktiga saker. T.ex. kläder, nya inköp, hårklippning och liknande saker.

För att få utlopp av all energi så tog jag en promenad och pratade med Sofia under tiden. Jag hann precis prata klart med henne innan telefonen dog. Dött batteri, vilket aldrig borde hända, men faktiskt hände.

Ja, i korta drag var det min dag. Imorgon fredag, vilket blir härligt och sedan är det lördag och då blir det middag med vänner.

Ha det bra alla raringar!

KRAM <3

Bill hjälper Mikael skriva handlingslista (ber om ursäkt för dålig bild)image

2 thoughts on “Intensiv dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.