Inte alltid kul

Den här hösten har jag bestämt att jag ska ha mig själv i fokus. Jag ska fokusera på att äta rätt, och ta mig tid att träna, flera gånger i veckan. Jag trivs bra med det och det fungerar jättebra. Jag är inte det minsta sugen på godis och fika. Jag äter bra och jag mår jättebra.

Jag har ju valt att äta allt. Jag får äta pasta, ris och potatis om jag vill. Men jag väljer att inte äta det så ofta, utan väljer mina tillfällen. Och när jag äter det så njuter jag ordentligt. Jag dricker också vin på helgen, för det är ett val jag gör. Allt jag gör är val.

Jag har också valt att träna konditionsträning 2-3 gånger i veckan. Helst 3, men jag har lite svårt att hinna. Idag är det onsdag och jag var tvungen att åka in till stan för att träna andra gången den här veckan. Det är ett val jag gör, och jag sviker mig själv om jag inte gör det.

Men idag var det tungt. Jag var inte alls sugen och jag ville så gärna åka hem och slänga mig i soffan och kolla YouTube. Typ. Men, det skulle innebära att jag inte alls skulle vara i fokus. Jag skulle bara må sämre av att inte röra på mig. Min stela kropp (som är stel av träningsvärk sedan i måndags) skulle bara bli ännu mer stel. Och jag skulle bli trött och slö.

Så jag for, iväg och tränade och jisses vad bra jag mådde efter åt. Första halvan av passet vara si så där, för jag var inte sugen. Men sen vände det och jag hade verkligen roligt. När jag satt på bussen hem så kände jag verkligen att jag gjorde rätt val. Som satte mig själv i fokus. Trots att det inte alltid är så kul.

KRAM <3

Träd i fokus, jag i fokus. Same same but differentGrått träd underifrån

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.