Inställt… :(

Hallå där raringar! Hoppas ni har det jättebra. Det har jag, nästan…

Jag har genomgått en operation. Låter MYCKET värre än vad det är, men dock är det en operation. Jag har opererat in två implantat i min mun. Båda i överkäken. En på vänster sida och en på höger.

Jag trodde inte detta skulle vara någon fara, så jag planerade in en tjejmiddag nu på lördag. Dock visade det sig att jag blev lite mer sliten än vad jag trott. Jag kunde inte jobba igår efter operationen, som jag hade tänkt. Åkte hem och sov till och från hela dagen. Idag jobbade jag och det gick bra, men när jag kom hem somnade jag och sov flera timmar.

Jag har inte ont, men jag äter mycket smärtstillande. Det kanske är av den medicinen som jag blir seg och sliten. Jag är stram i munnen eftersom jag har så mycket stygn lite överallt i munnen. Det är bara flytande kost som gäller och jag kan inte skratta eller knappt le. Jobbigt när jag har så fantastiska kollegor som får mig att skratta i massor. (Speciellt hon som jag jobbar närmast med, Anneli).

Så på grund av detta, blev tjejmiddagen inställd. Jag tackar mina underbara vänner som verkligen stöttat mig och förstår varför jag gör detta. Nytt datum i januari är planerat, och det ser jag fram emot.

Även en till sak har jag fått avboka. Nämligen julbordet som jag och Mikael skulle på den 16:e. Jag tar inte stygnen förrän den 18:e och fram tills dess får jag bara äta mjuk mat, typ fisk. Det är ju inte så kul att betala 500 kr (per person) och så kan man inte äta allt… Så… Det är oxå avbokat.

Förbaskat oxå… Men vad gör man inte för att bli fin!?

Jag har iaf INTE avbokat min nagelförlängning nästa torsdag. Den ser jag otroligt mycket fram emot!

Peace and Out.

En tanke på “Inställt… :(

  1. Anneli

    Tack söta du :)…..ska försöka jobba på att inte få dig eller mig att skratta…..kan dock bli en aning svårt.. 😉

    Förstår att du avbokade julbordet, inte så kul när man inte kan äta allt man vill.
    Kan gissa att du längtar till nästa torsdag, men det är väl tur att du får göra nåt nu efter du varit tvungen och avboka en massa skoj. Du kommer att få sååå snygga naglar tjejen 🙂 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.